Повече от 8500 руски десантчици са били ранени в боевете в

...
Повече от 8500 руски десантчици са били ранени в боевете в
Коментари Харесай

8500 руски десантчици са ранени в Украйна

Повече от 8500 руски десантчици са били ранени в боевете в Украйна , съобщи командирът на съветските Въздушно-десантни войски военачалник Михаил Теплински в рядко публично самопризнание за броя на загубите, понесени от войските на съветските войски в Украйна, написа " Политико ".

" Повече от пет хиляди ранени парашутисти се завърнаха на фронта след лекуване, а над три и половина хиляди наши ранени отхвърлиха въобще да изоставен фронтовата линия ", сподели Теплински в сряда във видео известие, оповестено на държавната телевизия " Звезда ", която принадлежи на съветското министерство на защитата.

Първоначално оповестено в ранните часове на сряда, видеото по-късно беше свалено от уеб страницата на " Звезда " и канала в " Телеграм " съгласно Moscow Times.

Нито Украйна, нито Русия дават настоящи публични данни за личните загуби във войната.

Според загубите на Русия са сред 40 000 и 60 000 убити и общо към 200 000 убити и ранени, до момента в който скорошен статистически разбор на две самостоятелни съветски медии и немски академик сподели, че към 47 000 съветски бойци са били убити от началото на пълномащабната съветска инвазия през февруари 2022 година
 Путин призна за новата фаза на украинското контранастъпление
Путин призна за новата фаза на украинското контранастъпление

Той приказва и за съветските загуби - те били " колосално по-малки " от украинските
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР